Te hulp schietende omstander bestolen

maandag 18 september 2017

Amsterdam - Zondagavond 17 september mishandelt een reiziger in tram 26 een conductrice. Omstanders bieden meteen eerste hulp aan het slachtoffer en één van deze omstanders wordt vervolgens zelf bestolen. De politie zoekt getuigen van deze diefstal.

Omstreeks 22.00 uur ontstaat ter hoogte van de halte Steigereiland in de tram een discussie tussen de conductrice en de reiziger. Op een gegeven moment loopt dit uit de hand en de reiziger mishandelt de conductrice. Hij probeert daarna te vluchten, maar medereizigers houden hem tegen. Ondertussen helpen andere omstanders de conductrice. Terwijl één van de omstanders de conductrice te hulp schiet, steelt een andere persoon haar tas.

De verdachte van de mishandeling – een Amsterdammer van 32 jaar – kan, dankzij het optreden van de medereizigers, later worden aangehouden door toegesnelde politieagenten. Dit geldt niet voor de persoon die de tas van de omstander heeft gestolen. Naar deze verdachte is de politie op zoek. 

De gestolen tas betreft een zwarte handtas van de Primark. De tas heeft gouden ritjes aan de zijkanten en een gouden versiering aan de voorkant. De tas stond ongeveer in het midden van de tram. 

Bevond u zich zondagavond 17 september 2017 in tram 26 en heeft u mogelijk iets gezien van de diefstal? Neem dan contact op via 0900-8844.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diemen | 112 alarmeringen Diemen | Goedkoop Tanken in Diemen | Supermarkten in Diemen | Weerbericht Diemen