Diemen | straatinfo

moord-doodslag politie meldingen

Man doodgeschoten op de Klipperweg in Diemen

moord / doodslag

Diemen - De 38-jarige Vincent Jalink is vrijdagavond 27 mei slachtoffer geworden van een liquidatie in Diemen. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Het slachtoffer is een bekende van politie en justitie.

De man werd even na 22:00 uur op de Klipperweg meerdere keren beschoten terwijl hij met zijn zoontje in een auto zat. Op straat zakte hij in elkaar. Het slachtoffer is gereanimeerd en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij echter aan zijn verwondingen overleden.

De politie heeft zich na de hulpverlening aan het slachtoffer direct gericht op het onderzoek naar de dader(s). De omgeving werd afgezet zodat rechercheurs en forensisch onderzoekers hun werk konden doen. Ook is een buurtonderzoek verricht waarbij met meerdere getuigen is gesproken.

Sommige getuigen gaven aan dat zij een man in donkere kleding zagen rennen in de richting van het tankstation aan de Diemerpolderweg. Even verderop zou hij achterop een donkere scooter met blauwe kentekenplaten zijn gestapt. Andere getuigen doen melding dat een donkere auto is weggereden.Mensen die getuige zijn geweest van deze liquidatie en nog niet met de politie hebben gesproken, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Moord op Joost van Amstel (video)
Geldrop

Man gewond geraakt bij poging tot liquidatie in Diemen
Diemen

Verdachte moord Waalwijk aangehouden
Waalwijk

Man neergeschoten op woonwagencentrum
Eindhoven

Amsterdamse liquidatie in Opsporing Verzocht
Hilversum

Man doodgeschoten in Amsterdam Zuidoost
Amsterdam Zuidoost

Opnieuw verdachte aangehouden in onderzoek naar liquidatie Aytas Graler
Amsterdam

Vermoedelijke schutter Maurits Sabbehof meldt zich
Amsterdam

Verdachte dodelijk schietincident Faustdreef aangehouden
Utrecht

Gerelateerde pagina's
Rosmalen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio