Diemen | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Poging beroving 10-jarige jongen

overval / beroving

Diemen - Twee onbekende jongens trachtten donderdag 16 februari 2017 een 10-jarige jongen op de Rietzangerweg van zijn geld te beroven. De politie zoekt getuigen.

Rond 18.00 uur had de jongen een boodschap gedaan bij een supermarkt. Op de terugweg naar huis renden de jongens naar hem toe en lieten de 10-jarige jongen stoppen. Zij vroegen of hij geld bij zich had en een van hen pakte hem bij zijn keel. Op het moment dat een vrouw de jongens aansprak op hun gedrag kreeg zij een grote mond en begon het jongetje te huilen. Hierop zette de jongens het op een rennen en vluchtten weg via de Oude Waelweg richting Meerkoet.

Dader 1:

Dader 2:

De politie is op zoek naar getuigen en wil graag in contact komen met de vrouw die de jongens aansprak op hun gedrag. Heeft u informatie over deze zaak neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of meld misdaad anoniem op 0800-7000. Delen van informatie en/of beeldmateriaal kan ook via het tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Beroving
Ijmuiden

Getuigen gezocht van poging beroving
Middelburg

Poging tot beroving * Getuigenoproep
Heerde

Getuigen gezocht van poging beroving
Den Dolder

Twee verdachten van beroving snel aangehouden
Zwijndrecht

Poging beroving
Amersfoort

Beroving telefoon
Almere

Aangehouden na beroving telefoon
Monnickendam

Poging tot beroving verijdeld
Vlissingen

Jongen aangehouden na beroving
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio